Våra Tjänster

Juridik behöver inte vara dyrt

Avtalscentralen är en juristfirma baserad online som arbetat med att ta fram juridiskt korrekta avtal och tjänster till rimliga priser.

Avtalscentralen erbjuder drygt femtio olika avtalstjänster till fasta priser. Därutöver har vi ett team med jurister som arbetar kontinuerligt med att hjälpa både privatpersoner och företag med deras olika avtalsfrågor.

Hwt img

Juridik med personlighet

Många är de som tycker juridik är krångligt, svårbegripligt och kanske framförallt dyrt. Det försöker vi på Avtalscentralen råda bot på. Våra avtal kommer till låga priser och med möjlighet till personlig service av erfarna jurister.

Gratis behovskonsultation

Vare sig du redan vet vad du önskar uppnå eller om du är osäker på om du ens behöver hjälp, kan det vara läge att fråga en professionell jurist om råd.

På Avtalscentralen förstår vi att du ibland söker vägledning eller hjälp att förstå krånglig juridik. Vi erbjuder därför gratis behovskonsultation till alla intresserade – ställ därför din fråga och låt en av våra jurister svara dig.

Talk img

Garantier och erbjudanden

Vi erbjuder och garanterar:

  • Kundtjänst bemannad av jurister.
  • Korrekt upprättade avtal.
  • Rättelse av avtal i mellan 15-60 dagar efter avtalets slutförande.
  • Personlig kontakt med en jurist.
  • Avtalslagring (en digital kopia av ditt avtal lagras hos oss).

Färdigt avtal på några minuter

Avtalscentralens mest populära avtal kan du beställa och få levererat till dig inom några minuter. Vid beställning kommer du få svara på några frågor, därefter upprättas avtalet och sänds till dig att skriva ut och skriva på. Allt är klart på några minuter.

Date tra

Personlig kontakt

Ibland vill man ha personlig kontakt med den jurist som dessutom skriver avtalet, kanske har man frågor och önskar en diskussion, kanske vill man ha till en speciallösning. Alla våra avtalstjänster kan beställas så att du som kund blir tilldelad en personlig jurist som tar hand om just ditt ärende. Det är en tilläggstjänst som ser till att du som kund får direktkontakt med den jurist som sköter ditt ärende. Beroende på din beställning sköts därefter kontakten mellan dig och juristen via e-post eller telefon.


SÅ HÄR BESTÄLLER DU!

Hos Avtalscentralen kan ett avtal beställas på olika sätt. Det är du som kund som väljer vilket beställningssätt som passar just dig. Gemensamt för alla beställningar är dock att ett juridisk korrekt upprättat avtal levereras till dig.

Dessa steg beskriver i korthet hur en beställning kan gå till. Vill du läsa mer om våra tjänster, hur vi arbetar, våra garantier samt mycket mer - är du välkommen att besöka denna sida.

1

Hitta ditt Avtal

Finn det avtal du letar efter på någon våra avtalssidor. Tryck på Beställ.

2
Avtal direkt
Jurist Online
Jurist Telefon

Välj service efter ditt behov

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj därefter vilket beställningssätt du föredrar.

3

Svara på våra frågor

Svara eventuellt på frågor kring just ditt avtal och välj betalningssätt.

4

Vi levererar

Beroende på ditt val av beställningssätt skickas det färdiga avtalet ut till dig direkt eller kontaktar en personlig jurist dig för att starta arbetet.