Vår berättelse

En juridisk byrå online

Vårt främsta mål är att erbjuda juridiska avtalstjänster av hög kvalité till fördelaktiga priser för både privatpersoner och näringsidkare.

Vi vet att juridik oftast är väldigt dyrt, men högsta kvalitet behöver inte kosta skjortan. För att åstadkomma vårt främsta mål har vi valt att finnas till på nätet och med tjänster utvecklade av erfarna jurister.

Varför välja Avtalscentralen

Den största skillnaden mot de flesta andra juridiska byråer är att vi som arbetar på Avtalscentralen försöker ta vara på de möjligheter som finns på nätet och därför helt sköta vår verksamhet därifrån. Internet är ett medium som inte kräver ett dyrt kontor. Istället möter vi våra kunder där våra kunder finns - i hemmet, på jobbet, i stugan, med hjälp av datorn, plattan eller telefonen.

Justic img

Hela Sveriges avtalstjänst

Tillgänglighet är viktigt. Att erbjuda juridiska tjänster online skapar möjlighet för alla att ta del. Vi kan bygga suveräna avtalssystem och erbjuda dessa över hela landet, från nordligaste norr till sydligaste syd. Att ta del av våra tjänster eller få kontakt med någon av våra jurister ligger bara ett par klick bort.

Rush img

Våra erbjudanden

För att ett avtal skall vara korrekt och fungerande måste det upprättas med hänsyn till inte endast kundens krav och önskemål utan även inom lagens regler och begränsningar. Kvalitét är viktigt och därför lägger vi mycket tid till att ge våra kunder direkt tillgång till våra specialutformade juridiska tjänster som tar fram ett personligt avtal inom lagens gränser.

Till skillnad från diverse mallar som erbjuds online kan du som kund känna dig trygg i att ett avtal skapat av Avtalscentralen är framtaget enligt just dina förutsättningar.

Ibland är det viktigt att en personlig jurist tar hand om ärendet, i dessa fall finns våra jurister tillgängliga för att även hjälpa till via e-post eller telefon. På sådant sätt tar vi inga genvägar, utan lyssnar till, och försöker förstå, kundens önskemål innan vi upprättar avtalet.

Note pad

Välkommen att ta kontakt med oss - att fråga kostar inget.

Vi på Avtalscentralen.se