Kundomdömen

Se vad våra kunder säger om oss.

Big user
Audrey Test com

En jurist som fick mig att förstå

Vi beställde ett samboavtal och testamente och jag är främst nöjd med att jag fick förklarat för mig på begriplig svenska vad allting betydde och vad det har för konsekvenser för oss. Jag hade innan Avtalscentralen varit i kontakt med ett ett par andra jurister och där gick all information mig över huvudet och dessutom var de ganska dåliga på att svara på alla mina frågor.

Vi är mycket nöjda med den service vi fick här, snabbt gick det också.

Big user
Mikael Test com

Världsklass!

Kontakt i samband arvsskifte. Efter olika kontakter med begravningsbyråer och juristfirmor löste avtalscentralen formulerandet av ett arvsskifte på bara två dagar till en kostnad som de andra företagen inte ens var i närheten av. Dessutom på ett snabbt och mycket proffesionellt sätt med täta kontakter hela vägen. Jag är oerhört positivt överraskad och mycket nöjd.

Big user
Alexander Test com

Snabb och proffsig service

En mycket bra service overall, jag blev imponerad av hur snabbt man fick hjälp med sitt ärende, att kunna upprätta ett avtal i princip inom 24 timmar vid behov.

Dessutom tycker jag att man får tydlig information kring sitt ärende, inte bara det man vill skriva avtal om utan även vad det kan innebära runt om kring och vad som är bra att komplettera med.

Proffsig service där alla ens frågor snabbt besvaras, och dessutom billigt!

Big user
Thomas Test com

Great advice and follow up, friendly and english speaking

I used Avtalscentralen to get help for a sambo joint testament. Our contact there, Soren, was very quick to respond, professional, friendly, communicated in english which was a plus for us, gave us very good advice and provided a draft testament very quickly.
Thanks for great service and support!

Big user
Fredrik Test com

Snabb, proffsig service

Fick hjälp med ett bodelningsavtal genom avtalscentralen. Klart på en dag, klart under halva priset jämfört med bankens jurist och betydligt snabbare. Enkelt, smidigt och proffsigt bemötande.

Big user
Carin Lindewall Test com

Snabb service, bra pris

Har använt Avtalscentralen för aktieägaravtal och konsultavtal. Bra dialog och plus för att juristen själv hörde av sig när jag inte gjorde det.

Big user
Margareta Test com

Fantastiskt pålitligt och proffsigt företag

Behöver du legal hjälp med någon form av kontrakt och värdefull input och kunskap-spara pengar och använd Avtalscentralen istället för att använda dyra advokatbyråer med flashiga kontor. Avtalscentralen är otroligt snabba att svara, är mycket kunniga och påpekar svagheter och oklarheter på ett sätt som vem som helst kan förstå och formulerar i samarbete med dig jätteproffsiga avtal. Även efter man betalt står de till förfogande med mindre revideringar tills dess att avtalet är signerat och klart-helt fantastiskt. Tusen tack för superservice!

Big user
Angelica Test com

Snabb proffsig service och trevligt bemötande

Kontaktade Avtalscentralen online för att skriva testamente. Fick nästan omedelbart ett personligt mail där jag tillfrågades om vilken typ av testamente jag ville skriva och med info om hur upprättandet av testamentet skulle gå till. Jag är väldigt nöjd med allt; snabb inledande service, trevligt bemötande och mycket snabbt svar på mail samt leverans av testamente. Jag betalade via PayPal i förskott och det fungerade fint. Superbra service, kommer absolut använda igen om jag skall upprätta avtal eller skriva om mitt testamente. Tack för hjälpen!

Big user
Marianne Lie Test com

Testamente ny EU-lag

Hur skulle jag klarat detta utan er hjälp?

Alternativet var att ta mig till Sverge enkom för att skriva ett testamente - det blir verkligen dyrt. Bortsett från det, ert sätt att jobba är både effektivt och tidssparande. Får alla frågor och svar väl dokumenterade. Sättet att göra detta tilltalar mig oerhört och sist men inte minst är resultatet såväl professionellt som snabbt framtaget.

Tack och ni kan vara säkra på att om vi behöver göra någon form av avtal kommer vi åter. Dessutom kommer vi att rekommendera er till våra svenska kollegor här i Tyskland.

En en gång tack
Erik och Marianne Lie

Big user
klarabella Test com

Gåvobrev

Avtalscentralen hjälpte oss med en gåva av min mors lägenhet till mig. Är nöjd med allt och känns tryggt att det blev skött på rätt sätt. Tack Klara

Läs fler omdömen här