Komplett Konsult

 • Ökat skydd vid konsultuppdrag.
 • Tillgång till personlig jurist via (e-post/telefon).
 • Fasta priser, enkelt att beställa och rätt till ändring i avtalen (upp till 60 dagar).

Konsultarbete är idag ganska vanligt men många som utför arbetet har undermåliga eller inga skriftliga avtal alls. Ett konsultavtal skall innehålla regler för konsultuppdragets omfattning, tid, kostnader, ersättningar, men kan också innehålla uppgifter om arbetssätt, vem som har rätt till det utförda arbetet, ansvarsfördelning, o.s.v.

Genom vårt avtalspaket skapar vi ett individuellt konsultavtal för dig och det uppdrag du kommer att utföra. Tillsammans med ett upprättande av ett sekretessavtal kommer din tillvaro som konsult bli tryggare och karaktäriseras av långt färre tvister rörande uppdraget och alla dess delar.

Avtalspaketets innehåll:

 • Upprättande av ett konsultavtal.
 • Upprättande av ett sekretessavtal.

Varför välja kombinationspaketet – Komplett konsult.

Våra kombinationspaket erbjuder följande:

 • Tilldelning av en personlig, erfaren jurist.
 • Juridisk analys av just er situation.
 • Telefonsamtal med föredragande jurist.
 • Upprättande av kvalitetsavtal anpassade för just er, enligt era förutsättningar.
 • Fast pris för hela tjänsten.
 • 60 dagars ångerrätt.

Konsultarbete och dess svårigheter

En konsult är en person som tas in av ett företag för att genom sin expertis hjälpa till med rådgivning eller övrigt arbete. Konsulten är där för att utföra ett uppdrag och få betalt för det. Tidsmässigt är de flesta konsultuppdrag korta men det finns också konsultuppdrag som varar i flera år - omständigheterna styr utfallet.

Det händer tyvärr inte alltför sällan att konsulter hamnar i tvister rörande delar av deras uppdrag. Det kan röra sig om allt från att uppdraget inte är korrekt utformat och bestämt till att det finns olika åsikter om ersättningar. Avsaknaden av korrekta och tydliga konsultavtal är en bidragande orsak till dessa tvister. En konsult står oftast ensam mot uppdragsgivaren och utan tydliga riktlinjer i ett avtal kan det bli svårt att hävda sin rätt och samtidigt skydda sig mot en uppdragsgivare som gjort orätt.

Vi hjälper dig att utforma ett avtal som säkrar din rätt till riktig ersättning och tydliga arbetsuppgifter, skyldigheter och befogenheter.

Läs mer/Dölj text

Prisuppgift icon Starta Beställningen

4995:-

Advised Personlig Jurist

Phone Fri Telefon & Epost-support


Delbetalningar erbjuds
via Billmate


Frågor & Svar

1. Måste det finnas både konsultavtal och sekretessavtal?

Om det behövs sekretessbestämmelser beror helt på situationen och i vissa fall lägger man dessa i konsultavtalet istället för vid sidan om.

2. Hur sker betalning?

I slutet av din beställning kommer du ges valmöjlighet att betala för tjänsten direkt (kort) eller via faktura/delbetalning.

Om du inte önskar betala direkt rekommenderar vi att du istället väljer något av betalningsalternativen faktura- eller delbetalning. Vid faktura- eller delbetalning kommer fakturan skapas och sändas till dig först när du får tillgång till ditt avtal.

3. Vad händer efter beställning?

När du är klar med din beställning så kommer du kontaktas av din personliga jurist som hjälper dig upprätta avtalen. Kontakt med juristen sker via antingen e-post eller telefon.

4. Varför ingår det en personlig jurist vid beställning av detta avtalspaketet?

Eftersom dessa avtal skapas tillsammans och samtidigt är det viktigt att det sker på rätt sätt. Med anledning av den vikt dessa avtal har för er som beställer kommer ni bli tilldelade en personlig jurist som lyssnar på era önskemål och samtidigt ser till att avtalen fungerar tillsammans och inom lagens gränser.

5. Jag vill veta mer om komplett konsult, finns det mer information att få?

Förutom denna sida finns det mer information i våra artiklar på vår blogg:

Är jag anställd eller konsult?

Som konsult kan du bli oavsiktligen anställd.