Komplett Fastighet

 • Köp eller sälj fastighet med alla avtal på plats.
 • Tillgång till personlig jurist via (e-post/telefon).
 • Fasta priser, enkelt att beställa och rätt till ändring i avtalen (upp till 60 dagar).

Oavsett om du står i färd att köpa eller att sälja en fastighet finns det ett flertal dokument du behöver förhålla dig till och skapa för att affären skall ske på riktigt sätt.

Genom avtalspaketet har vi samlat alla dokument som du behöver för att din företagsöverlåtelse skall bli lyckad och kunna användas för registrering av ny lagfart.

Avtalspaketets innehåll:

 • Upprättande av köpekontrakt.
 • Upprättande av köpebrev.
 • Upprättande av eventuella likvidavräkningar och deponeringsbrev.

Varför välja kombinationspaketet – Komplett fastighet

 • Du önskar köpa eller sälja en fastighet.
 • Du vill vara säker på att du får alla avtal du behöver.

Vid köp eller försäljning av fastighet finns det formkrav från lagstiftarens sida att förhålla sig till. Ett av de krav som uppställs för att ett köp av fast egendom, vilket inkluderar en fastighet, är att parterna nedtecknar köpet skriftligt i ett avtal. Köpekontraktet är namnet på denna typ av avtal och dess innehåll är delvis bestämt av lagstiftaren.

För de allra flesta krävs det dessutom att ett köpebrev upprättas, dels som en form av kvittohandling, dels för att en lagfartsansökan skall kunna ske och beviljas. För ett fåtal behövs det dessutom upprättas en likvidavräkning eller ett deponeringsavtal avseende kontantinsatsen.

Genom det här avtalspaketet får du tillgång till allt du behöver.

Våra kombinationspaket erbjuder följande:

 • Tilldelning av en personlig, erfaren jurist.
 • Juridisk analys av just er situation.
 • Telefonsamtal med föredragande jurist.
 • Upprättande av kvalitetsavtal anpassade för just er, enligt era förutsättningar.
 • Fast pris för hela tjänsten.
 • 60 dagars ändringsrätt.

De olika dokumenten inblandade i en fastighetsöverlåtelse:

Köpekontrakt

Vad många näthandlare inte tänker på är att de är ansvariga för sin näthandels innehåll. Om innehållet skapar problem för användarna kan hemsideägaren hållas ansvarig. Genom att upprätta goda juridiska villkor för användningen av en webbplats informerar näthandlarna sina kunder om vad webbplatsen innehåller och vad som sker när användarna besöker och använder sig av den. Genom goda juridiska villkor kan därför näthandlaren ställa sig i en betydligt säkrare juridisk ställning.

Statistik från e-handlare visar att en inte oansenlig mängd besökare läser villkoren för hemsidan de besöker. Ännu fler väljer att ta del av de villkor som finns uppställda för de tjänster och produkter som säljs därigenom innan de tar ett aktivt beslut om att köpa.

Villkor för produkt och tjänst

De absolut flesta näringsidkarna på nätet har ofullständiga eller total avsaknad av juridiska villkor för de produkter eller tjänster de erbjuder. Lagen om distans- och hemförsäljning, samt konsumentköplagen är två lagar som delvis reglerar försäljningen av tjänster och produkter till konsumenter. Men genom egna juridiska tjänste- eller produktvillkor kan skyddet för näringsidkaren göras ännu större, och framför allt bättre. Det kan handla om allt från ansvarsbegränsningar avseende produkten eller tjänstens funktion, tillämplighet, och till med regler om frakt, betalning, returhantering o.s.v.

Är du enskild näringsidkare och har du dessutom personligt ansvar för dina affärer? I dessa fall är det ännu viktigare att se över sitt juridiska skydd så att eventuella konsekvenser inte drabbar din privata ekonomi och familj.

Läs mer/Dölj text

Prisuppgift icon Starta Beställningen

3995:-

Advised Personlig Jurist

Phone Fri Telefon & Epost-support


Delbetalningar erbjuds
via Billmate


Frågor & Svar

1. Hur sker betalning?

I slutet av din beställning kommer du ges valmöjlighet att betala för tjänsten direkt (kort) eller via faktura/delbetalning.

Om du inte önskar betala direkt rekommenderar vi att du istället väljer något av betalningsalternativen faktura- eller delbetalning. Vid faktura- eller delbetalning kommer fakturan skapas och sändas till dig först när du får tillgång till ditt avtal.

2. Vad händer efter beställning?

När du är klar med din beställning så kommer du kontaktas av din personliga jurist som hjälper dig upprätta avtalen. Kontakt med juristen sker via antingen e-post eller telefon.

3. Varför ingår det en personlig jurist vid beställning av detta avtalspaketet?

Eftersom dessa avtal skapas tillsammans och samtidigt är det viktigt att det sker på rätt sätt. Med anledning av den vikt dessa avtal har för er som beställer kommer ni bli tilldelade en personlig jurist som lyssnar på era önskemål och samtidigt ser till att avtalen fungerar tillsammans och inom lagens gränser.

4. Jag vill veta mer om paketet fastighetsavtal, finns det mer information att få?

Förutom denna sida finns det mer information i våra artiklar på vår blogg:

Checklista för försäljning eller köp av fastighet.
Att tänka på vid kontraktsskrivning avseende fastighetsköp.