Komplett Separation

 • Gemensam ansökan om skilsmässa och bodelning.
 • Tillgång till personlig jurist via (e-post/telefon).
 • Fasta priser, enkelt att beställa och rätt till ändring i avtalen (upp till 60 dagar).

Livet rör sig mot ett nytt skede och det har blivit läge att separera. Vi erbjuder assistans genom hela processen, från ansökan om äktenskapsskillnad till guidning och upprättande av bodelningsavtalet.

Vi vet hur det fungerar och gör er resa genom separationen enklare, så att ni snabbare kan gå vidare och fokusera på annat.

Avtalspaketets innehåll:

 • Hjälp med ansökan om äktenskapsskillnad.
 • Bodelningsavtal.

Varför välja kombinationspaketet – Gå skilda vägar

 • Ni är gifta, men önskar separera.
 • Ni vill fördela egendomen mellan er.

Varför välja kombinationspaketet – Gå skilda vägar

 • Tilldelning av en personlig, erfaren jurist.
 • Juridisk analys av just er situation.
 • Telefonsamtal med föredragande jurist.
 • Upprättande av kvalitetsavtal anpassade för just er, enligt era förutsättningar.
 • Fast pris för hela tjänsten.
 • 60 dagars ångerrätt.

Äktenskapsskillnad

För er som är gifta och har beslutat att det är dags att omförhandla relationen är det dags att skicka ansökan om skilsmässa till tingsrätten. Men till detta kommer också en bodelning. Är ni överens om hur den skall förrättas kan vi hjälpa er upprätta det så kallade bodelningsavtalet. Bodelningsavtalet krävs för att verkställa bodelningen mellan före detta gifta.

Det kan för många finnas oklarheter i hur det fungerar att göra en bodelning. Hur delar man upp tillgångarna och skulderna? Vad är enskild egendom och vad är giftorättsgods? Hur påverkar ett eventuellt äktenskapsförord bodelningen? Kan det finnas regler i testamenten eller gåvobrev som också påverkar bodelningen? Ovan är bara några av alla de frågor som makar brukar ställa vid en bodelning.

Vi hjälper naturligtvis våra kunder genom hela processen med att ta fram ett bodelningsavtal samt med ansökan till rätten. Behöver en av makarna som konsekvens av bodelningsavtalet också ansöka om ny lagfart hjälper vi naturligtvis även till med detta.

Läs mer/Dölj text

Prisuppgift icon Starta Beställningen

2995:-

Advised Personlig Jurist

Phone Fri Telefon & Epost-support


Delbetalningar erbjuds
via Billmate


Frågor & Svar

1. Vad om en av oss inte vill skiljas?

Vill bara en av parterna godta skilsmässan kan den som vill skiljas skicka in en så kallad stämning till tingsrätten. För denna tjänst skall du istället beställa tjänsten Ansökan om skilsmässa.

2. Hur sker betalning?

I slutet av din beställning kommer du ges valmöjlighet att betala för tjänsten direkt (kort) eller via faktura/delbetalning.

Om du inte önskar betala direkt rekommenderar vi att du istället väljer något av betalningsalternativen faktura- eller delbetalning. Vid faktura- eller delbetalning kommer fakturan skapas och sändas till dig först när du får tillgång till ditt avtal.

3. Vad händer efter beställning?

När du är klar med din beställning så kommer du kontaktas av din personliga jurist som hjälper dig upprätta avtalen. Kontakt med juristen sker via antingen e-post eller telefon.

4. Varför ingår det en personlig jurist vid beställning av detta avtalspaketet?

Eftersom dessa avtal skapas tillsammans och samtidigt är det viktigt att det sker på rätt sätt. Med anledning av den vikt dessa avtal har för er som beställer kommer ni bli tilldelade en personlig jurist som lyssnar på era önskemål och samtidigt ser till att avtalen fungerar tillsammans och inom lagens gränser.

Tilldelningen av en personlig jurist är vårt sätt att kvalitetssäkra slutprodukten för er som kund.

5. Jag vill veta mer om paketet Komplett Separation finns det mer information att få?

Förutom denna sida finns det mer information i våra artiklar på vår blogg:

Att tänka på vid gemensam äktenskapsskillnad.