Entreprenadkontrakt

  • Avtalstjänst för entreprenader.
  • Fasta priser, enkelt att beställa och rätt till ändring i avtalet (upp till 60 dagar).

Om en entreprenad är nära förestående och ni behöver juridisk hjälp att gå igenom entreprenadavtalet eller hjälp med att skriva ett entreprenadavtal från grunden är detta servicen för er.

Vi har god erfarenhet av att utforma nya entreprenadkontrakt eller granska ditt nuvarande entreprenadkontrakt.

Utformandet av ett Entreprenadkontrakt

Ett avtal för entreprenad är i många fall komplext. Det kan bestå av flera olika delar samt av ett flertal avtalspartners. Vanligen består ett entreprenadavtal av ett gemensamt huvudavtal, plus bilagor.

Bilagorna inkluderar oftast mycket väsentliga delar så som offerter, korrespondens, förfrågningsunderlag och mötesprotokoll.

Granskning av Entreprenadkontrakt

Vi har lång och god erfarenhet av att hjälpa till med granskning entreprenadavtal.

Vad granskningen skall omfatta bestämmer vi tillsammans. Vanligen omfattar den en generell genomgång av kontraktet, bilagor, förslag till ändringar, övriga påpekanden och hjälp med att ta fram eller ändra på juridiska formuleringar.

För granskning av entreprenadkontrakt ta kontakt med oss här.

Läs mer/Dölj text

Prisuppgift icon Starta Beställningen

2495:-

Vid start av beställning kan du välja ett av följande alternativ.

AdvisedJurist Online 2495:-

PhoneJurist Telefon 4995:-


Delbetalningar erbjuds
via Billmate


Frågor & Svar

1. Vad innefattar ett entreprenadavtal?

Det finns olika typer av entreprenadavtal men de beskriver alla de olika delarna av en entreprenad, så som parternas respektive åtaganden, betalning och skyldigheter.

2. Vad kan ni hjälpa mig med?

Vi erbjuder den hjälp du behöver. Vi kan till exempel hjälpa dig att utforma och formulera ett nytt kontrakt, eller att granska och ändra ett befintligt kontrakt.

3. Vad händer efter beställning?

Först och främst kommer du ges tillfälle att välja vilket beställningsalternativ som passar dig bäst. Beroende på ditt val av beställningsalternativ så kommer du därefter antingen svara på ett frågeformulär eller gå direkt vidare till sista beställningssidan där du kommer ges möjlighet att göra val kring betalning och annat samt därefter slutföra din beställning.

När beställningen är klar kommer du antingen få ditt avtal levererat direkt eller, om du valde något av beställningsalternativen som inkluderar direkt kontakt med egen personlig jurist, bli kontaktad inom kort tid av din personliga jurist för att starta arbetet med din beställning.

4. Hur sker betalning?

I slutet av din beställning kommer du ges valmöjlighet att betala för tjänsten direkt (kort) eller via faktura/delbetalning.

Om du inte önskar betala direkt rekommenderar vi att du istället väljer något av betalningsalternativen faktura- eller delbetalning. Vid faktura- eller delbetalning kommer fakturan skapas och sändas till dig först när du får tillgång till ditt avtal.

5. Jag är osäker och är rädd att göra fel vid min beställning, hjälper ni mig?

Har du frågor eller känner dig osäker på hur du ska svara på våra frågor finns det en möjlighet att beställa ditt avtal med personlig hjälp av någon av våra professionella jurister.

Efter att du har startat din beställning kommer du att kunna välja mellan att beställa ditt avtal direkt via en personlig jurist, eller till och med via telefon. Du kan då känna dig trygg att dina frågor kommer att besvaras och att juristen kommer att upprätta ett korrekt avtal utifrån dina förutsättningar.

6. Jag vill veta mer om entreprenadavtal, finns det mer information att få?

Förutom denna sida finns det mer information i våra artiklar på vår blogg.